Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Novel Titian Cinta by Ridhya Iman Full Episode

Content

  Baca Novel Titian Cinta by Ridhya Iman Full Episode - Dulu, dia pernah dihalau bagai kucing kurap oleh suami sendiri. Kini, setelah empat tahun membawa diri di bumi asing, Aisy pulang dengan nekad mahu menuntut janji yang pernah dilafazkan oleh sang suami. Namun, tatkala bertemu, lain pula yang terjadi.

  Tak baik seorang isteri menipu suaminya sendiri. Berdosa. Harris. Minta maaf Encik Umayr Harris Tan Sri Hakim. Saya bukan lagi isteri sesiapa. Aisy. Dan untuk pengetahuan Puan Rahadatul ‘Aisy Hilmi, talak berada di tangan suami. Seingat akal abang yang masih waras ini, abang tak pernah ceraikan ‘Aisy. Harris.

  Kepulangan ‘Aisy memang dinanti Harris. Dia ingin menebus khilafnya. Kerana cemburu, dia sanggup menghina isteri sendiri. Kerana gagal mengawal baran, dia tegar menyakiti tubuh isteri dengan tangan sendiri. Kini, dia mahu menebus semuanya.

  Saya tak cukup baik nak maafkan awak, Harris. Kembali hidup dengan awak, that's the last thing I will do. Aisy. Pun begitu, kesungguhan dan kesabaran Harris meladeni setiap onar yang sengaja diciptanya membuatkan tekad ‘Aisy semakin goyah.

  Penerimaan Harris terhadap kekurangan dirinya buatkan ‘Aisy akur pada jodoh dan ketentuan Ilahi. Saat bahagia menjelma, mendung datang lagi. Kemunculan Rayyan, lelaki tampan bermata hazel membuatkan Harris dihambat rasa cemburu yang tak bertepi.

  Siapakah Rayyan sebenarnya di hati ‘Aisy? Akankah bahagia menjadi milik mereka nanti? Mampukah titian cinta mereka yang sudah retak menanti belah itu dicantum kembali? Atau, mungkinkah Rayyan layak menjadi pengganti?

  Pada postingan kali ini saya akan berbagi cara baca novel yang berjudul Titian Cinta dan juga akan mereview singkat tentang novel ini.

  Deskripsi Novel

  Judul: Titian Cinta

  Penulis: Ridhya Iman

  Penerbit: Idea Kreatif

  Rating: 3.79 (Sangat bagus)

  Genre: Romantis

  Novel Titian Cinta by Ridhya Iman Full Episode

  Cara Baca Novel Titian Cinta Full Episode

  Novel yang berjudul Titian Cinta ini sangat seru untuk di baca. Kamu dapat membaca novel ini melalui aplikasi Goodreads yang dapat kamu download di google play Store dengan cara mencari "Titian Cinta" di menu search aplikasi Goodreads atau Langsung Buka Disini.

  Setelah membuka link diatas, nanti kamu akan di arahkan ke situs safelink, silahkan scroll kebawah, tunggu beberapa saat, dan klik Link Baca, maka kamu akan di arahkan ke situs Resmi Novel ini.

  Kesimpulan

  Nah, itulah review dan cara membaca novel Titian Cinta Full Episode. Novel ini merupakan novel yang cocok untuk dibaca bagi kamu yang suka novel bergenre romantis. Bagaimana pendapat kamu mengenai novel ini? Apakah seru untuk di baca? Silahkan berkomentar dikolom komentar dibawah.

  Post a Comment for "Novel Titian Cinta by Ridhya Iman Full Episode"