Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Novel Tarik Aku Ke Syurga by Haitun Kamarazaman Full Episode

Content

  Novel Tarik Aku Ke Syurga - Disebabkan suatu rahsia tentang dirinya terbongkar, Zamri terdesak untuk meraih keampunan daripada Hajah Raudah. Kalau nak umi ampunkan kamu, ada syaratnya. Hajar Raudah.

  Zamri akhirnya terpaksa akur untuk bernikah dengan seorang wanita bernama Zara, walau hatinya tidak pernah terbuka untuk insan bernama wanita.

  Setelah bernikah, Zara tak pernah disentuh. Justeru itu, dia dapat merasakan keanehan pada sikap Zamri yang bagaikan tidak pernah memandangnya sebagaimana seorang suami memandang isterinya.

  Boleh tak awak tolong saya sekali? Saya merayu sangat-sangat. Anggap saja pertolongan ini sebagai membalas budi kerana saya tidak memohon cerai walaupun setelah tahu awak tak normal. Zara.

  Namun hubungan mereka menjadi semakin sukar apabila Ricky yang berdendam, tidak mahu melepaskan Zamri. Aku akan viralkan gambar-gambar kau. Reputasi kau sebagai doktor akan tercalar. Ricky.

  Apakah kesudahan cerita mereka? Terlunaskah segala dendam? Atau adakah kesakitan yang dibawa sehingga ke hujung nyawa?

  Deskripsi Novel

  Judul: Tarik Aku Ke Syurga

  Penulis: Haitun Kamarazaman

  Penerbit: Metromedia Solutions

  Rating: 4.0 (Sangat bagus)

  Genre: Romantis

  Novel Tarik Aku Ke Syurga by Haitun Kamarazaman Full Episode

  Cara Baca Novel Tarik Aku Ke Syurga Full Episode

  Novel yang berjudul Tarik Aku Ke Syurga ini sangat seru untuk di baca. Kamu dapat membaca novel ini melalui aplikasi goodreads yang dapat kamu download di google play Store dengan cara mencari "Tarik Aku Ke Syurga" di menu search aplikasi goodreads atau Langsung Buka Disini.

  Setelah membuka link diatas, nanti kamu akan di arahkan ke situs safelink, silahkan scroll kebawah, tunggu beberapa saat, dan klik Link Baca, maka kamu akan di arahkan ke situs Resmi Novel ini.

  Kesimpulan

  Nah, itulah review dan cara membaca novel Tarik Aku Ke Syurga Full Episode. Novel ini merupakan novel yang cocok untuk dibaca bagi kamu yang suka novel bergenre romantis. Bagaimana pendapat kamu mengenai novel ini? Apakah seru untuk di baca? Silahkan berkomentar dikolom komentar dibawah.

  Post a Comment for "Novel Tarik Aku Ke Syurga by Haitun Kamarazaman Full Episode"