Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Novel Maaf, Saya Tak Sengaja by Akira Dorayaki Full Episode

Content

  Baca Novel Maaf, Saya Tak Sengaja by Akira Dorayaki Full Episode - Dulu Faiz Iqbal menggeletar dengan perempuan cantik. Sebab itulah ramai sudah setiausahanya dipecat.

  Menggeletar? Sebab Faiz Iqbal memang ada kisah silam. Dia trauma. Lantaran itu hidupnya bertemankan arak bagi menenangkan jiwa. Tuhan? Dia sudah lupa.

  Tapi dengan Aina Cempaka dia jadi selesa. Bukan sebab Aina Cempaka tak cantik tetapi ada debaran dalam dada yang mula bergema. Saat hati mula berbunga, rahsia lama tersingkap pula.

  Dialah sebenarnya parut berbekas itu. Kerana rasa bersalah, Aina Cempaka harus dijauhi. Namun, ketiadaan Aina Cempaka pula membuatkan hidupnya jadi tunggang-langgang. Faiz Iqbal lebih rela hidup gelandangan. Merempat di tepi jalan. Berat sangatkah rahsia yang tersimpan?

  Saya minta maaf. Saya lelaki pengecut. Tak guna. Gagal jadi manusia. Saya hanya layak jadi parut dalam hidup awak, Aina Cempaka. Faiz Iqbal. Mampukah Aina Cempaka memaafkannya? Bersatukah dua jiwa saat orang ketiga mula menggila?

  Pada postingan kali ini saya akan berbagi cara baca novel yang berjudul Maaf, Saya Tak Sengaja dan juga akan mereview singkat tentang novel ini.

  Deskripsi Novel

  Judul: Maaf, Saya Tak Sengaja

  Penulis: Akira Dorayaki

  Penerbit: WattPad 

  Rating: - 

  Genre: Romantis

  Novel Maaf, Saya Tak Sengaja by Akira Dorayaki Full Episode

  Cara Baca Novel Maaf, Saya Tak Sengaja Full Episode

  Novel yang berjudul Maaf, Saya Tak Sengaja ini sangat seru untuk di baca. Kamu dapat membaca novel ini melalui Aplikasi WattPad yang dapat kamu download di google play Store dengan cara mencari "Maaf, Saya Tak Sengaja" di menu search aplikasi WattPad atau Langsung Buka Disini

  Setelah membuka link diatas, nanti kamu akan di arahkan ke situs safelink, silahkan scroll kebawah, tunggu beberapa saat, dan klik Link Baca, maka kamu akan di arahkan ke situs Resmi Novel ini.

  Kesimpulan

  Nah, itulah review dan cara membaca novel Maaf, Saya Tak Sengaja Full Episode. Novel ini merupakan novel yang cocok untuk dibaca bagi kamu yang suka novel bergenre romantis. Bagaimana pendapat kamu mengenai novel ini? Apakah seru untuk di baca? Silahkan berkomentar dikolom komentar dibawah.

  Post a Comment for "Novel Maaf, Saya Tak Sengaja by Akira Dorayaki Full Episode"